2011-01-31








Efter en lugn helg har veckan börjat med bus, bus och åter bus.....har så mycket energi och som tur är finns det massor att göra, t ex löpa amok mellan köket och badrummet, kolla läget i handfatet, skrika så jag får komma upp på diskbänken, leka med alla mina leksaker och störa mamma överallt!!!! MEN hon älskar mej ändå och det är det viktigaste!
Mina rutiner på morgonen är trygghet: äta frukost med mamma, få rent vatten och påfyllning av mat, lite mjukmat oxå, bus i mängder och kela med mamma en stund innan jag tar mej en tupplur.
Ha det bra alla jag känner!

Äntligen!







Jag har äntligen lyckats att klättra uppför gardinen och hängt i gardinstången!! Blev lite förvånad att det inte fanns något mer där uppe men det är ändå en seger.........mamma lät mej hänga där en stund och jag fick ta mej ner själv (?) jag räknade faktiskt med hjälp........"har du tagit dej upp, får du ta dej ner" sa hon lite ilsket och det är nog i uppfostringssyfte!
För övrigt har det varit som vanligt, god mat, lek och bus, kelat med mamma och sovit på min favvoplats.

2011-01-28





.....en kaotisk förmiddag!! Jag har badat i toaletten, gjorde ett språng och hamnade med rumpan före som tur var!! Mamma tog tag i mej och placerade mej i badkaret, torkade av mej och jag skämdes som en hund (?) NEJ jag menar katt såklart......
......besvikelse oxå, ville hjäpa mamma med frukosten men fick inte öppna locket på smöret eller mjukosten, fick inte smaka på mjölken i kaffemuggen (ville bara kolla om den var färsk) BARA massa NEj av mamma, usch!! Men mamma är snäll trots allt, jag fick smaka på lite smör och mjukost till slut.
Nu ska jag luncha ihop med mamma och storebror sedan blir det vila som gäller.....
Ha en go helg!

2011-01-27

Idag har jag varit med om något nytt och lite skrämmande, mamma har kammat mej!! men det var ganska skönt efteråt......
För övrigt har det varit lugna puckar, ätit lite mjukmat, varit på toa, busat och kelat med mamma, ja som det brukar vara......tror att det är dax med en tupplur.
Ha en bra dag!



2011-01-26




Ännu en ny dag med spännande äventyr väntar oss, mamma och mej.....
Vi är trötta idag, jag hjälpte mamma att bädda rent i sängen igår kväll och mamma med sin dåliga rygg behövde verkligen min hjälp. Jag hängde i påslakanet (för att sträcka ut det) och bet i änden av lakanet men jag är fortfarande så liten, så mamma fick göra det mesta. Hon var nog tacksam (?) för efteråt lade hon sej på sängen och jag kelade med henne en stund.
Nä, nu ska jag vila en stund på min favoritplats, på fönsterbrädan i vardagsrummet, så jag håller kollen på vad som händer både inne och ute på balkongen........Ha en bra dag!

Vilket fusk

Jag säger bara det, vilket fusk när det gäller maten!!! Jag blir serverad torrfoder och vatten (ibland lite blötmat) medans mamma äter macka med kalkonskiva och potatissallad på men katt som jag är (!) stal jag en bit potatissallad, det var väldigt gott och sedan fick jag en bit kalkon av mamma. Hon säger att jag är bortskämd redan, det tycker inte jag för det handlar om att vi lever ihop och då ska vi dela med oss......jag kelar med henne och håller igång henne med lekar (hon tränar oxå lite sjukgymnastik) och hon ger mej mat och kärlek, det låter rimligt tycker jag!!
Nu ska vi vila en stund efter lunchen.......

Tisdag 2011-01-25

Jag började dagen med att äta frukost ihop med mamma, fick smaka på mjukost, mmmm gott var det men jag fick tvätta mej ordentligt efteråt för jag blev kladdig.....Fick en väldigt rolig leksak igår av min "storasyster" Linda, pinne med snöre och en rosa "spindel" som låter, den har jag lekt med nu på morgonen.......
Mamma fick hjälp med att sätta fast krukor med häftpasta igår, så nu kan jag inte riva ner dom, synd tycker jag, det var roligt när det låg jord på golvet hihi.....Mamma säger att jag är busig, gosig och världens sötaste katt DET ÄR KÄRLEK för jag tycker att mamma är bäst, även om hon skäller på mej ibland!




Ensam hemma

Har klarat av att vara ensam hemma för första gången idag, YES! Mamma skulle ut på en del ärenden som jag inte kunde följa med på men som sagt, jag var duktig tös, sov av mesta tiden.......blev förstås väldigt glad när mamma kom hem igen, mötte henne i dörren och kollade upp vad hon hade handlat!!

Besök

hade många på besök igår, jag fick träffa hundvalp för första gången, blev nyfiken men när Viggo kom för nära försvarade jag mej, tassen åkte upp och rev honom på nosen......luktade av honom när han sov.


Mizzan

första blomkrukan har ramlat ner (?) jag trodde att den klarade av min förbigång på fönsterbrädan men ack nej........mamma ska sätta fast en del saker med häftmassa!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0